Sähköiset palvelut

Sähköinen laskutus

Sähköisellä laskutuksella lähetät laskut nykyaikaisesti sähköisesti sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillesi. Teet laskut helposti internetselaimella ja lasku lähtee sopimuksen mukaan asiakkaalle joko sähköisenä tai perinteisenä paperilaskuna. Samalla laskun tiedot siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon, jonka jälkeen pystyt avaamaan päivitetyn tuloslaskelman, jossa lasku on otettu huomioon.

Sähköinen ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittelyllä vastaanotat ostolaskut suoraan sähköisenä, eikä sinun tarvitse toimittaa laskukopioita enää kirjanpitäjällesi manuaalisesti. Voit sopia joustavasti tilitoimistosi kanssa, kuka hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Hyväksymisen jälkeen ostolaskusi siirtyvät automaattisesti omalle tutulle kirjanpitäjällesi. Myös tuloslaskelmasi päivittyy samalla.

Sähköinen raportointi

Sähköisellä raportoinnilla näet tuloslaskelmasi aina reaaliajassa. Heti kun olet hyväksynyt osto- tai myyntilaskusi tiedot, päivittyy tuloslaskelmasi laskun tiedoilla. Näin näet tuloslaskelmasi reaaliajassa ja pysyt kärryillä siitä, miltä yrityksesi liiketoiminta näyttää.

Kirjanpidon tapahtumien selailu ja sähköinen arkisto

 Kirjanpidon selailun avulla pääset nopeasti seuraamaan taloushallinnon tilannetta, avoimia laskuja sekä porautumaan aina myynti- ja ostolaskuille saakka. Voit katsoa materiaaleja joko tilikausittain tai käyttää haluamiasi hakukriteerejä oikeiden materiaalien löytämiseen. Sähköisen arkiston avulla pääset omalta kotikoneeltasi tarkistamaan arkistoituja laskuja ja materiaaleja.